Kala's Blog

En blog om tidsregistrering og projektstyring

Simpelt System

Medarbejdere vil have et simpelt system

Hvis du har et firma med flere ansatte, og forskellige opgaver der skal laves, så har du sikkert før oplevet at det nogle gange kan gå kludder i planlægningen. Med flere forskellige sager og opgaver der skal løses, kan det nogle gange være svært at danne sig et ordentligt overblik, over hvad der er brugt af materialer, eller hvor mange timer dine medarbejdere har brugt på hver enkelt sag. Hvis du ønsker en nem og enkelt måde at holde overblikket over alt vedrørende de forskellige projekter og medarbejdere, samlet i ét system, så kan Kala være behjælpelig. Du får samtidig mulighed for at opsætte det, så det kører automatisk med dit økonomisystem, så du er fri for at registrere tingene flere steder.

Hos Kala har vi flere års erfaring med projektstyring, på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser, lige fra mindre håndværkere til større produktionsvirksomheder. Læs mere
Scrum

Agil Projektstyring, Scrum og Kanban

En begynderguide

I forbindelse med udgivelsen af den nye funktion ”Scrum-overblik” har vi skrevet en introduktion til, hvad der populært kaldes “Agil Projektstyring” eller på engelsk “Agile Project Management” - Scrum er nemlig et eksempel på dette.

“Men hvad er Agil Projektstyring overhovedet for en størrelse, og hvad betyder Scrum?”, er der måske nogen, der tænker.

Agil Projektstyring er en metode, der oprindeligt stammer fra software-verdenen. Metoden kan og bliver dog flittigt brugt i andre brancher. Overordnet har metodens tilgang til projekter fokus på trinvis og iterativ fremgang. Man arbejder i små cyklusser, som resulterer i små udgivelser, som man hurtigt kan få feedback på.

Læs mere
Overenskomst

Overenskomster i Kala

Selv med et perfekt system til tidsregistrering kan der altid automatiseres endnu mere

Læs om, hvordan vi kan kode jeres overenskomst og lønberegning for jer, så systemet helt selv finder ud af, hvornår der er tale om overarbejde, pauser, tillæg, mødetider osv. Så skal I kun fokusere på at registrere tid på jeres projekter, og så klarer systemet automatisk resten.

Lige gyldigt om I følger industriens standardoverenskomst eller har jeres egne særlige regler - det hele kan lade sig gøre! Læs mere og se nogle eksempler.

Læs mere


Kala gør livet nemmere - Prøv nu

Prøv Kala gratis i 30 dage - helt uden binding

Kala ApS
Mariane Thomsens Gade 4b 8000 Aarhus C
71 99 57 97
info@kala.dk