Kvalitetssikring med Kala

Kvalitetssikring er en vanlig opgave, som tager meget tid, men er en opgave, som bare skal udføres.
Med Kala er det slut med at tage billeder med dit digitalkamera for at uploade dem til dropbox, og sende dem til den medarbejder, som skal udfylde kvalitetssikringsrapporten.

Det er selvfølgelig meget vigtigt, at du får dokumenteret arbejdet samtidig med, at det bliver det udført på en effektiv måde. Kala er indrettet, så dine medarbejdere udfører kvalitetssikringen samtidigt med, at arbejdet skrider frem. Så er du fri for at løbe dem i hælene for at tage billeder af det udførte arbejde.

Kala kan selvfølgelig både lave modtagekontrol, processkontrol og slutkontrol. Kvalitetssikring er nemt for medarbejderne, og du kan aflevere kvalitetssikringsrapporten samtidig med, at du afslutter sagen.

Udfyld nemt de påkrævede kvalitetssikringsdokumenter via smartphone eller tablet

Digital kvalitetssikring er en effektiv og tidsbesparende løsning, der forenkler processen med at udfylde og administrere kvalitetssikringsdokumenter.

Via en smartphone eller tablet kan medarbejderne nemt og hurtigt udfylde de påkrævede dokumenter direkte ude ved kunden eller på byggepladsen, hvilket eliminerer behovet for manuel indsamling af billeder og rapporter.

Kala er et smart og intuitivt digitalt kvalitetssikringssystem, der gør det nemt for virksomheder inden for bl.a. byggeri og håndværk at opfylde kravene til kvalitetssikring, men systemet kan også bruges i andre brancher.

Fuldt overblik over alle kvalitetssikringsdokumenter for alle relevante parter

Kalas kvalitetssikringssystem giver et komplet overblik og fuld kontrol over alle kvalitetssikringsdokumenter fordelt på forskellige projekter. Dette betyder, at alle relevante parter, herunder medarbejdere, projektledere og kunder, kan få adgang til og følge med i kvalitetssikringsprocessen. Alle dokumenterne er samlet ét sted, hvilket gør det nemt at finde og dele information.

Kalas kvalitetssikring system sikrer færre fejl og misforståelser samt letter det administrative arbejde

Ved at benytte et digitalt kvalitetssikring system, der gør det nemt at udfylde og holde overblik over kvalitetssikringsdokumenter, vil din virksomhed effektivt kunne reducere fejl, mangler og misforståelser. Eventuelle fejl og mangler kan opdages og udbedres undervejs, inden projektet afsluttes, hvilket reducerer risikoen for fremtidige konflikter.

Kalas app til digital kvalitetssikring letter også det administrative arbejde, da alle dokumenter udfyldes og lagres digitalt. Det er et smart og tidsbesparende alternativ til at udfylde papirbaserede kvalitetssikringsskemaer, hvor risikoen for fejl og misforståelser er meget større.

Tilpas jeres kvalitetssikring skema efter jeres individuelle behov

Kala giver dig mulighed for at tilpasse jeres kvalitetssikring skema efter jeres individuelle behov og ønsker. Du kan oprette og tilpasse dine egne skemaer, vælge hvilke skemaer der skal være standard for hvilke projekter samt tilføje eller fjerne specifikke kontrolpunkter efter behov.

Dette giver din virksomhed fleksibilitet til at tilpasse kvalitetssikringsprocessen med udgangspunkt i jeres præferencer, og det sikrer, at alle relevante aspekter med relation til kvalitetssikring bliver dækket.

Kvalitetssikring til byggeri

Kalas digitale kvalitetssikring system er bl.a. tilegnet håndværksvirksomheder og byggefirmaer, der ofte bruger mange ressourcer på kvalitetssikring.

En byggeproces vil typisk være lang og kompleks, og derfor er det særligt vigtigt, at der løbende udføres kvalitetssikring for at sikre det bedste resultat og tilstrækkelig dokumentation for det udførte arbejde.

I tilfælde af, at der opstår tvister omkring et byggeprojekt, vil der altid være mulighed for at søge de relevante kvalitetssikringsdokumenter frem i systemet.