Navision - integration til Kala

Navision - integration til Kala

Microsoft NAV (Navision) er en økonomistyringsintegration, der kan hjælpe virksomheder med at levere en konsistent oplevelse på tværs af alle enheder og kanaler. Navision er en skalérbar løsning, som både kan tilpasses og udvides, således den matcher firmaets størrelse og branche.

I dag går Navision typisk under navnet Microsoft Dynamics 365 Business Central, der er kendetegnet som et ERP-program, der giver virksomheder mulighed for projektstyring og integration af økonomiske funktioner, herunder ordrebehandling, salg, lagerstyring, indkøb og bogholderi.

Derudover giver Dynamics 365 Business Central også let adgang til integration med diverse Microsoft Cloud-services, herunder Office, Powerpoint, Teams med videre.

NAV tidsregistrering - Timeregistrering med Navision som integration

Tidsregistrering er for mange virksomheder en essentiel del af forretningen, der gør, at de timer, der bruges både internt og på kunder, noteres og faktureres korrekt. Når Navision integreres med Kala, er man som virksomhed sikret præcise data, ligesom systemet reducerer de manuelle processer, og dermed sparer jer for tid. BC tidsregistrering (Business Central) er let at gå til og vil kunne spare din virksomhed for mange ressourcer.

Når timerne registreres korrekt i systemet, kan det sættes til automatisk at synkronisere med økonomistyringen, således alle projektudgifter, herunder antal brugte timer, overføres og registreres på fakturaen, inden den videresendes som slutseddel til kunden. Ved at bruge NAV tidsregistrering opnås der flere fakturerbare timer, og det sætter et positivt aftryk på din virksomheds bundlinje.

Skal vi hjælpe din virksomhed i gang med BC timeregistrering?

BC timeregistrering, NAV timeregistrering og Business Central timeregistrering. Kært barn har mange navne. Kala tilbyder nem, smart og tidsbesparende timeregistrering med integrationen til Navision eller måske bedre kendt som Microsoft Dynamics 365 Business Central. Microsoft Dynamics Nav (Navision) skiftede i 2018 navn til Dynamics 365 Business Central.

Vil du også tage del i de mange fordele, der er ved at benytte digital timeregistrering, så lad os hjælpe dig godt i gang med BC timeregistrering. Kalas tidsregistrering er nemt og enkelt at gå til, men har du brug for hjælp, er vi kun en enkelt mail eller et enkelt opkald væk.

Microsoft Business Central tidsregistrering er særligt velegnet til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker at holde bedre styr på den tid, der bruges på de enkelte opgaver og sager. Foruden arbejdstimer er der mulighed for at synkronisere kunder, projekter, kørte kilometer og materialer til Microsoft NAV.

Kombinér Kala med Navision for nem og intuitiv projektstyring

Projektstyring handler generelt om at optimere de interne processer og forbedre virksomhedens performance. I en hverdag med fart på og med mange bolde i luften kan der hurtigt gå unødig tid og ressourcer til spilde, og ting som planlægning, uddelegering af opgaver, generel administration og bogholderi er tunge poster, man som virksomhed ofte selv holder udgifterne for.

Når man vælger at kombinere Kala med Navision, er det dog muligt at optimere alle de interne projekter og de økonomiske forhold, der hører sig til. Der skabes nemlig et optimalt overblik over alle sager, opgaver og projekter, så medarbejdere og ledelse ved, hvem der laver hvad, hvornår, og så ingen kunder bliver glemt i farten.

Vi sammensætter den bedste løsning for din virksomhed

Overordnet set anbefales integration med Navision primært til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at sammensætte et komplet projektstyringssystem, der kan synkroniseres med økonomistyringen.

Der findes dog også andre muligheder og integrationer på markedet, der kan skræddersys til at opfylde de behov og den størrelse, en virksomhed har.

Ønsker du hjælp til at finde det bedste match, så kontakt os på telefon 71 99 57 97, og lad os hjælpe med at sammensætte den mest præcise og optimale løsning for dig.

Kala gør livet nemmere - Prøv nu

Prøv Kala gratis i 30 dage - helt uden binding

Kala ApS
AI Innovation House
Innovations Allé 3, 7100 Vejle
71 99 57 97
info@kala.dk